Voeg de laatste 3 minuten de groene paprika toe aan de saus.Giet de rijst af en serveer de saus met verse koriander.Smakelijk!.Schil de gember en snijd in kleine stukjes, rasp de limoen en snijd in twee stukken, pers de knoflook ui met een knoflookpers.Voeg bovenstaande toe aan de vega kip en griekse yoghurt, knijp de limoen uit en doe er wat garam massala kruiden bij en zet in de koelkast om te marineren.Snijd de ui, knoflook en groen peper fijn.Snijd de paprikas in blokjes, maar houdt ze wel gescheiden.Bak de gemarineerde vega kip in de pan in olie.Voeg de ui, knoflook, rode (! niet de groene) paprika en peper in de pan toe.Voeg de tomaten puree toe en voeg wat kaneel toe, klein beetje maar.Voeg de mutti pulpa toe en laat ongeveer een kwartiertje pruttelen en voeg nog wat kruiden to naar smaak (garam massala, ).Zet in de tussentijd rijst op en kook zoals op het pakje staat.