In een ovenschaal, voeg het gehaktmengels toe, en doe de aardappelpuree als laag hierop..Gooi het in de oven totdat de bovenlaag goed gebruind is.Smakelijk eten!.Snij alle groenten (behalve de aardappels) fijn of gooi ze in een keukenapparaat.Snij en schil de aardappels.Warm de oven voor op 200 graden.Bak het gehakt op hoog vuur totdat het vocht eruit is en het begint te bruinen.Voeg de fijngesneden groentes toe en bak mee.Voeg bloem en boter toe zodat er een roux ontstaat. Dit helpt met het dikmaken van de saus.Voeg de tomatenpuree toe en bak mee.Deglaseer met bier, voeg zoveel van de runderbouillon toe dat het geheel onder staat, maar niet zwemt.Voeg de kruiden toe. Tip: bind het bij elkaar zodat je het later makkelijk weer kan weghalen.Laat het sudderen totdat het goed ingedikt is en het gehakt mals.Kook ondertussen de aardappels totdat ze makkelijk te pureren zijn.Giet de aardappels af.Pureer de aardappels en voeg de kaas toe en roer goed door.Voeg het eigeel toe en meng dit door het geheel.